Elektromos autó töltő

Elektromos autó töltők

A világ körülöttünk állandóan változik.

A technikai fejlődés az innovatív megoldásoknak, módszereknek köszönhetően megállíthatatlan. Az újítások emberek millióinak változtatják meg hétköznapjait, pozitív irányban.

Ezek a változások futótűzként terjednek az autóipari gyártósorokon, az elektromos autók térnyerésével.

Életünk kényelmesebbé, környezetbarátabbá válik, mivel az  elektromos autó sokkal kevesebb zajjal jár, olcsóbb és egyszerűbb a fenntartása,  karbantartása.

Az elektromos autó elengedhetetlen kelléke az elektromos autó töltő. Egy megfelelően kiépített elektromos töltő állomás és  a vele kompatibilis jármű együttes összhangja tervezhetőbb és tisztább jövőt kínál.

Rengeteg gyártó jelentkezett az autó töltők piacán, melyen nehéz eligazodni, de ebben mi  segítséget nyújtunk Önnek, így biztosan a megfelelő töltő egység kerül beépítésre.

Cégünk vállalja a helyszín megtekintését, tervek elkészítését és az elektromos autó töltő kiépítését lakása, családi háza, irodája, telephelye közösségi parkolója számára.

Kérjen ajánlatot!

IEQ Electric Quality

Hazai érték, nemzetközi tapasztalat

További szolgáltatásaink

  • Ipari villamosság

    Fő célunk, hogy innovatív megbízható partnerként meggyőző és összehangolt megoldásokat kínáljunk projektje számára.Az IEQ csapata minden követelménynek megfelel, szinte az összes szolgáltatást lefedi a villamos piacon, így a legelső projektötlettől

  • Elektromos autó töltő

    Elektromos autó töltők A világ körülöttünk állandóan változik.A technikai fejlődés az innovatív megoldásoknak, módszereknek köszönhetően megállíthatatlan. Az újítások emberek millióinak változtatják meg hétköznapjait, pozitív irányban.Ezek a változások futótűzként terjednek az