Mérnöki szolgáltatások

Villamosmérnöki szolgáltatás magánszemélyek részére:

Az építtetők, építészek és szolgáltatók közötti szoros együttműködés elengedhetetlen, különösen, ha új építésről vagy korszerűsítésről van szó. Már a tervezési fázisban tanácsot adunk, és építészével egyeztetve elvégezzük,  összehangoljuk az építési folyamatokat,  a megfelelő  villamossági tervekkel és kivitelezéssel karöltve. Számunkra kiemelten fontos, hogy az Ön egyéni kívánságait, energetikailag hatékony környezet megteremtésével valósítsuk meg.

Ehhez ajánljuk  szolgáltatásainkat.

 

Villamosmérnöki szolgáltatás ipari szereplők részére:

„A mérnöki tudomány a gazdaság, az energia, a kinetika és a potenciál megőrzésének tudománya, amelyet a természet biztosít és tárol az ember használatára. A mérnöki tevékenység az, hogy ezt az energiát a lehető legjobban hasznosítsa, hogy a lehető legkevesebb hulladék legyen.” – Willard A. Smith

 

Szolgáltatások:

Energetikai, villamosipari tervezés:  Erőművi villamos – és irányítástechnikai rendszerek /mérések, szabályozások, vezérlések, védelmek/, hálózatok /KIF, KÖF/, transzformátor állomások tervezése, szakértői feladatok ellátása. (AutoCad, Eplan)

Irányítástechnikai, műszeripari tervezés:  Erős – és gyengeáramú, valamint optikai hálózatok tervezése, ipari folyamatirányító rendszerek PLC – SCADA szoftvereinek fejlesztése, tesztelése.

Épületvillamossági tervezés: Építmények erős -és gyengeáramú villamos rendszereinek tervezése, épületautomatikai tervezés és világítástechnikai tervezés. (DiaLux)

Gyengeáramú rendszerek tervezése: Vezetékes -és vezeték nélküli gyengeáramú rendszerek (kamera rendszerek, vagyonvédelmi – és tűzjelző rendszerek, informatikai hálózatok) tervezése.

Villámvédelmi tervezés, kockázatelemzés: DEHN szoftver segítségével történő villámvédelmi kockázat elemzés, villámvédelmi rendszer tervezés.

Háztartási méretű kiserőművek: (HMKE-k), kiserőművek (KE-k) teljeskörű tervezése, csatlakozási dokumentációjának elkészítése 500kVA-ig.

Műszaki szakértés (villamos-automatika):

  • Szakértői tevékenység (véleményezés, elemzés) épületvillamosság, automatizálás területen, nukleáris irányítástechnika (NSZ-9) területen
  • Szakmai oktatási anyagok – e-learnig és papíralapú – készítése erős -és gyengeáramú területen

Ciklikus felülvizsgálatok:

  • 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet szerinti biztonságtechnikai felülvizsgálatok (erősáramú berendezések felülvizsgálata, villámvédelmi rendszerek felülvizsgálata, érintésvédelmi – szabványossági felülvizsgálat)
  • Fénytechnikai mennyiségek – fényerősség, megvilágítás – mérése, dokumentálás

IEQ Electric Quality

Hazai érték, nemzetközi tapasztalat

További szolgáltatásaink

  • IEQ-Solar

    Vállaljuk családi házak, lakóépületek, ipari létesítmények, napelemparkok teljeskörű kivitelezését tervezéstől, beüzemelésig. Telepítői csapatunk szakképzett, gyakorlott, a kivitelezési munkát megfelelő biztonsággal, profizmussal végzik. AJÁNLATKÉRÉS Környezeti előnyök Magyarországon bőséges az éves napsütés

  • Ipari villamosság

    Fő célunk, hogy innovatív megbízható partnerként meggyőző és összehangolt megoldásokat kínáljunk projektje számára.Az IEQ csapata minden követelménynek megfelel, szinte az összes szolgáltatást lefedi a villamos piacon, így a legelső projektötlettől