IEQ-Solar

Vállaljuk családi házak, lakóépületek, ipari létesítmények, napelemparkok teljeskörű kivitelezését tervezéstől, beüzemelésig. Telepítői csapatunk szakképzett, gyakorlott, a kivitelezési munkát megfelelő biztonsággal, profizmussal végzik.

Környezeti előnyök

Magyarországon bőséges az éves napsütés mennyisége. Napelem telepítéssel nem csak  rezsiköltség lefaragást éri el, a környezetet károsító hatásokat is csökkenti. A napelemeknek nincs károsanyag kibocsátásuk, tiszta energia termelést biztosítanak, így korrigálják  a környezet állapotát és jelentősen javítják az életminőséget. Napelemekkel csökkentheti a külföldi energiaforrásoktól való kiszolgáltatottságot, ezáltal biztonságosabb, függetlenebb jövő vár Önre.

Gazdasági előnyök

A napenergia hasznosítása kiváló befektetés, hiszen  a  megfelelő, optimális  rendszer kiválasztásával lenullázhatja, vagy  jelentősen csökkentheti villanyszámláját. Elektromos berendezéseit szinte ingyen használhatja, ezáltal megtakarítása keletkezik, melyet további befektetési formákba helyezhet, vagy családi költségvetését növelheti vele.

Amennyiben beruházása támogatással, pályázattal valósul meg, a 7-10 éves átlagos megtérülés   a támogatás   mértékével tovább  csökkenhet.

IEQ-Solar Energia-tárolók

A villamosenergia-tároló a nappal megtermelt energiát a tényleges felhasználásig raktározza, ezáltal maximalizálja   a napelem rendszer nyújtotta lehetőségeket, aktívan optimalizálja az energia tárolást.

Valódi függetlenséget okoz a szolgáltatóktól, emelkedő energia áraktól, miközben valós zöld energiával üzemelteti otthonát. Különösen előnyös áramkimaradáskor, gyors autótöltés igény esetén.

Kérje ajánlatunkat itt:

Napelem árajánlatkérés
Kérjük jelölje meg az Önnek leginkább alkalmas napszakot.

Cikkek

Telepítés menete

Amennyiben  szeretne egy személyre szabott   kalkulációt, töltse ki az ajánlatkérő űrlapot. Amennyiben módjában áll, kérjük küldjön fotókat a villanyóra szekrényéről és a napelem tervezett helyéről.(háztető, gazdasági épület, esetleg

Ha  kollégáink úgy látják, hogy szükség van személyes megtekintésre, egyeztetünk Önnel időpontot egy ingyenes felmérésre, konzultációra, tanácsadásra.  A helyszínen lehetőség nyílik arra, hogy kollégánkkal megbeszélhesse az esetleges hálózatbővítési lehetőségeket is. Amennyiben ez szükséges, akkor  elsődlegesen a mérőóra bővítés  ügyintézését indítjuk el.

Helyszíni felmérést követően elkészítjük személyre szabott, pontos  árajánlatát és megküldjük emailben. Ajánlatunknál figyelembe vesszük a telepítési helyszín adottságait, valamint  az éves energiaigényét.

Ajánlatunk részletes, minden összetevőt tartalmaz: kiszállított termékek árát, termékdíjat, szállítási költséget, anyagmozgatási költséget, az áramszolgáltatói ügyintézést, tervezői és kivitelezés költséget, egészen a projekt zárásáig.

Amennyiben ajánlatunkat elfogadhatónak, korrektnek  találja, megkötjük a szerződést.

A rendszer összetevőinek ellenértékét szállításkor,  a telepítés munkadíjának költségét a fizikai megvalósítást követően kell rendeznie, kiállított számla alapján.

Áramszolgáltatói engedélyhez kötött a  háztartás méretű kiserőművek (napelemes rendszerek) telepítése.  A   rendszer iránti igényt bejelentjük az áramszolgáltatónál.  A szolgáltató  megvizsgálja a hálózat állapotát, és kiállít róla egy műszaki gazdasági tájékoztatót. A  tájékoztatóban írja le, hogy csatlakoztatható-e a napelemes rendszer a közcélú hálózathoz (nagyon ritka esetben sajnos nem csatalkoztatható, vagy csak szolgáltatói műszaki bővítések után lehetséges).

Az igénybejelentést követően, amikor a szolgáltatótól megérkezik a rendszer telepítésének jóváhagyása, elkészítjük a csatlakozási dokumentációt, mely tartalmazza a napelemes rendszer műszaki leírását, tervét. A tervezési folyamathoz tartozó összes dokumentumot a rendelkezésére bocsájtjuk, Önnek nem kell iratokkal ügyfélszolgálatokra időpontot kérnie, az egész folyamatot elintézzük elejétől a végéig.

Az áramszolgáltató által elfogadott engedélyek beérkezése után  végezzük el a rendszer megvalósítását,  felkészült  profi kivitelezői csapatunkkal.

A kivitelezés időpontját Önnel egyeztetett időpontban végezzük el, figyelmebe véve az időjárást, hőmérsékletet.  A kivitelezési idő hossza  a panelek számától és a tető szerkezetétől, elrendezésétől  függ,  ritka esetben a telepítés tovább tart, mint egy munkanap.

A telepített napelem  rendszert, készre jelentjük az áramszolgáltatónak. Ebből a jelentésből értesül a hálózati engedélyes áramszolgáltató, hogy az a napelemes rendszer, melyre a jóváhagyását adta, készen van és elvégezheti azokat a szükséges intézkedéseket, melyek a rendszer beüzemeléséhez feltétlen szükséges. (ad-vesz óra cseréje)

Áramszolgáltató miután lecserélte a mérőórát olyan eszközre, amely képes mérni a termelt és hálózatból vételezett energiát, válik a rendszer bekapcsolt, termelő, hálózatra kapcsolt rendszerré.

Hálózatra csatlakozást követően a rendszere már profin  működik és elkezdődik az energiatermelés.  A termelést nyomon követheti okos eszközén, melynek installálását  a rendszer átadásakor elvégezzük.

IEQ Electric Quality

Hazai érték, nemzetközi tapasztalat

További szolgáltatásaink

  • Ipari villamosság

    Fő célunk, hogy innovatív megbízható partnerként meggyőző és összehangolt megoldásokat kínáljunk projektje számára.Az IEQ csapata minden követelménynek megfelel, szinte az összes szolgáltatást lefedi a villamos piacon, így a legelső projektötlettől

  • Mérnöki szolgáltatások

    Villamosmérnöki szolgáltatás magánszemélyek részére:Az építtetők, építészek és szolgáltatók közötti szoros együttműködés elengedhetetlen, különösen, ha új építésről vagy korszerűsítésről van szó. Már a tervezési fázisban tanácsot adunk, és építészével egyeztetve elvégezzük,